Associates Degree in Studies Paralegal

Umum

Penerangan Program

Institut Paralegal menawarkan peluang bagi anda untuk menambah daya saing untuk mengejar kedudukan anda dalam bidang Paralegal dengan menawarkan Ijazah Bersekutu dalam program Pengajian Paralegal . Kami juga menawarkan program Pendidikan Berterusan Paralegal yang dapat membantu anda mengekalkan kelebihan daya saing seperti yang anda temui peluang kerjaya yang lebih maju.

Institut Paralegal menawarkan peluang tambahan bagi anda untuk menambah daya saing untuk mengejar kedudukan terbaik dalam bidang Paralegal dengan menawarkan program paralegal seperti Ijazah Bersekutu dalam Pengajian Paralegal.

Pelajar mesti berjaya melengkapkan kursus yang sama yang digariskan dalam program Diploma Paralegal, serta lima kursus khusus 15 jam kredit. Untuk melengkapkan keperluan untuk ADPS, pelajar dikehendaki mengambil 5 kursus pendidikan umum (atau memindahkan kredit yang menunjukkan penyelesaian dan kecekapan dalam kursus ini melalui C atau lebih baik). ADPS terdiri daripada 60 jam semester dan 2700 jam jam, termasuk kursus pendidikan am sebanyak 15 jam semester.

Tempoh


Kami menawarkan pendaftaran terbuka dalam program paralegal kami, oleh itu anda boleh mendaftar pada bila-bila masa. Penyelesaian Ijazah Bersekutu dalam program Pengajian Paralegal hanya bergantung pada jadual pengajian yang anda tetapkan untuk diri sendiri. Kami mengesyorkan supaya anda mengekalkan penyerahan pengajaran yang konsisten. Institut Paralegal memberikan anda sehingga 2 tahun untuk melengkapkan Ijazah Bersekutu dalam program Pengajian Paralegal./>

Sebaik sahaja anda, sebagai pelajar, berjaya melengkapkan 10 kursus pertama yang digariskan di bawah, anda layak untuk menduduki peperiksaan Persijilan Persatuan Kebangsaan (NALA).

Garis Panduan Kursus


Apa kursus dalam Ijazah Bersekutu dalam program Pengajian Paralegal?/>

Kursus-kursus berikut termasuk dalam Ijazah Bersekutu dalam program Pengajian Paralegal. Kursus dikeluarkan satu demi satu untuk memaksimumkan pembelajaran. Program Ijazah Bersekutu dalam program Pengajian Paralegal mempunyai sejumlah 60 jam kredit. Setiap kursus mesti diselesaikan dalam masa 8 minggu.

Ijazah Bersekutu dalam Kursus Teras Pengajian Paralegal

ID Kursus


Ijazah Sarjana di Paralegal Kursus Khas/>

ID Kursus


Ijazah Bersekutu dalam Kursus Pendidikan Umum Paralegal/>

ID Kursus


Tuisyen/>


Jumlah harga untuk The Paralegal Institute Associate Degree dalam program Pengajian Paralegal ialah $ 10,950./>

Jumlah Tuisyen


Pelan Pembayaran/>

  • Rancangan Pembayaran Penuh: Bayar sepenuhnya untuk harga program sebanyak $ 10,450. Simpan $ 500!
  • Pinjaman Pelajar Swasta: Kewangan pendidikan anda dengan bayaran rendah dan terma yang disesuaikan!

Semua obligasi akademik dan kewangan ke sekolah mesti dibuat sebelum pembebasan transkrip dan diploma akhir.


Bantuan kewangan/>

Program-program di The Paralegal Institute @ Brighton College diluluskan untuk manfaat Veteran. Institut Paralegal @ Brighton College juga bekerjasama dengan banyak program Penggajian Tuntutan majikan serta pelbagai program Pemajuan Tenaga Kerja dan Pemulihan Vokasional. Untuk mengetahui jika anda memenuhi syarat untuk program ini, hubungi pejabat kami di 1.800.354.1254 untuk maklumat lanjut.

Ujian Proksi


Semua pelajar ijazah bersekutu dikehendaki mengambil dua peperiksaan proctored melalui perkhidmatan proctoring dalam talian, ProctorU, seperti yang diperlukan dalam kursus tertentu. Peperiksaan yang dipenuhi adalah buku terbuka dan bahan kursus sahaja, sumber kursus, dan nota peribadi boleh digunakan. Pelajar tidak boleh menggunakan Google atau mana-mana pilihan carian dalam talian lain untuk mencari jawapan semasa peperiksaan yang telah ditetapkan. Sebuah webcam diperlukan untuk menyelesaikan ujian proctored. Pemindahan kredit akan dipertimbangkan berdasarkan kes demi kes dan kursus gantian akan ditubuhkan semasa mendaftar sebagai perlu. Bagi pelajar yang tidak mempunyai akses ke webcam, mereka mungkin menyemak dengan perpustakaan tempatan, pusat komuniti, dan pusat rekreasi untuk ketersediaan. Anggota tugas aktif dan dikerahkan boleh meminta proksi melalui pegawai pendidikan tentera atau pegawai kawalan ujian. Sekiranya perlu, peperiksaan proksi boleh dilakukan dengan individu yang tidak bergabung seperti pentadbir, pustakawan, kaunselor, atau kakitangan sumber manusia. Peperiksaan dalaman yang dipersetujui memerlukan kelulusan daripada Pengurus Perkhidmatan Pelajar sebelum mengambil peperiksaan./>

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Brighton College offers accredited online programs with a focus on quality and affordability. From the time you first inquire to your graduation day, we are committed to providing you with the best ed ... Baca lebih lanjut

Brighton College offers accredited online programs with a focus on quality and affordability. From the time you first inquire to your graduation day, we are committed to providing you with the best educational experience and ensuring your ultimate success. Baca Ringkas