Associate of Science dalam Pengajian Profesional (Dalam Talian)

Umum

Penerangan Program

Di Union University , akan berubah.

Pernahkah anda bermimpi untuk memperoleh ijazah kolej, tetapi tidak fikir ia mungkin dengan tanggungjawab dan jadual anda? Union University bersedia untuk bergaul dengan anda dalam pendidikan anda, dari permohonan hingga tamat pengajian.

The Associate of Science dalam Pengajian Profesional menawarkan tuisyen yang mampu dimiliki untuk pelajar dewasa.

  • Program sepenuhnya dalam talian
  • Kerja kursus yang sesuai direka untuk memajukan kerjaya anda
  • Konsentrasi dalam: Kepimpinan Organisasi, Kepimpinan Kristian, atau Perkhidmatan Manusia
  • Selesai dalam masa kurang dari dua tahun

Adakah saya bersedia?

Di Union University , kami menggalakkan aplikasi daripada pelajar dewasa dengan sedikit pengalaman kolej atau tidak. Seorang pelajar Associate of Science mestilah lulusan sekolah menengah terakreditasi atau mempunyai diploma kesetaraan sekolah tinggi dan berumur sekurang-kurangnya 22 tahun. Anda perlu mengemukakan permohonan berikut: permohonan kemasukan, yuran pemprosesan, transkrip dari semua institusi yang diiktiraf, transkrip sekolah / GED jika kurang dari 24 jam kredit kolej yang dicapai, rekod imunisasi, pernyataan rasional yang menjelaskan mengapa anda ingin menghadiri Union University dan dua surat cadangan mengenai borang yang disediakan. Adakah anda mempunyai soalan tentang mana-mana ini? Hubungi Kami. Kami di sini untuk membantu.

Bolehkah saya Memiliki Ia?

Union University diiktiraf secara nasional untuk kecemerlangan akademik. Ia juga berpatutan, membuat ijazah dari Kesatuan boleh dicapai untuk pelajar dewasa. Anda mungkin terkejut dengan bantuan kewangan yang tersedia untuk pelajar yang berkelayakan. Hubungi kami untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Bayaran semester setiap jam untuk kursus untuk 2019-2020: $ 295 setiap jam kredit ditambah $ 22 setiap jam perkhidmatan pelajar jam kredit.

Kelas Apa yang saya perlukan?

Kami bekerjasama dengan setiap pelajar untuk membangunkan rancangan tindakan terbaik untuk menyelesaikan kelas yang diperlukan dan memenuhi matlamat pengajian. Anda boleh memilih kursus dari senarai yang ditetapkan, berdasarkan keperluan, situasi keluarga dan objektif anda. Jika anda telah memperoleh kredit kolej pada masa lalu, transkrip anda akan dinilai. Di samping itu, Union menawarkan seminar Jalan ke Graduasi untuk pelajar dewasa.

Bagaimanakah Saya Merancang Kajian Kolej?

Kesatuan menawarkan bengkel pengajaran dan menulis untuk membantu pelajar dewasa menjadi berkenalan dengan usaha akademik. Pelajar boleh memanggil kakitangan Ijazah bersekutu apabila mereka merasa tekanan atau memerlukan nasihat akademik.

Kami juga memerlukan sesi orientasi untuk pelajar mengambil kursus dalam talian. Ini adalah peluang anda untuk berkenalan dengan menggunakan teknologi universiti, sumber akademik, perkhidmatan pelajar, dan banyak lagi. Kami mahu anda menikmati semua manfaat pendidikan Union University .

Tarikh Akhir Kemaskini Og 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Learn through rigorous academics. Thrive in a Christ-centered community. Succeed in your life and career. At Union University, be transformed.

Learn through rigorous academics. Thrive in a Christ-centered community. Succeed in your life and career. At Union University, be transformed. Baca Ringkas