Di Union University , akan berubah.

Pernahkah anda bermimpi untuk memperoleh ijazah kolej, tetapi tidak fikir ia mungkin dengan tanggungjawab dan jadual anda? Union University bersedia untuk bergaul dengan anda dalam pendidikan anda, dari permohonan hingga tamat pengajian.

Associate of Science dalam Pengajian Profesional menawarkan tuisyen yang berpatutan yang layak untuk Grant Reconnect Tennessee.

  • Jadual kelas fleksibel: Satu malam seminggu (6-10 malam), secara online sepenuhnya, atau gabungan pilihan anda
  • Kerja kursus yang sesuai direka untuk memajukan kerjaya anda
  • Konsentrasi dalam: Kepimpinan Organisasi, Kepimpinan Kristian, atau Perkhidmatan Manusia
  • Selesai dalam masa kurang dari dua tahun

Adakah saya bersedia?

Di Union University , kami menggalakkan aplikasi daripada pelajar dewasa dengan sedikit pengalaman kolej atau tidak. Seorang pelajar Associate of Science mestilah lulusan sekolah menengah terakreditasi atau mempunyai diploma kesetaraan sekolah menengah negeri dan berumur sekurang-kurangnya 24 tahun (22 di kampus serantau / online kami). Anda perlu mengemukakan permohonan berikut: permohonan kemasukan, yuran pemprosesan, transkrip dari semua institusi yang diiktiraf, transkrip sekolah / GED jika kurang dari 24 jam kredit kolej yang dicapai, rekod imunisasi, pernyataan rasional yang menjelaskan mengapa anda ingin menghadiri Union University dan dua surat cadangan mengenai borang yang disediakan. Adakah anda mempunyai soalan tentang mana-mana ini? Hubungi Kami. Kami di sini untuk membantu.

Bolehkah saya Memiliki Ia?

Union University diiktiraf secara nasional untuk kecemerlangan akademik. Ia juga berpatutan, membuat ijazah dari Kesatuan boleh dicapai untuk pelajar dewasa. Anda mungkin terkejut dengan bantuan kewangan yang tersedia untuk pelajar yang berkelayakan. Hubungi kami untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Bayaran semester setiap jam untuk kursus untuk 2019-2020: $ 295 setiap jam kredit ditambah $ 22 setiap jam perkhidmatan pelajar jam kredit.

Kelas Apa yang saya perlukan?

Kami bekerjasama dengan setiap pelajar untuk membangunkan Rancangan Tindakan yang terbaik untuk menyelesaikan kelas yang diperlukan dan memenuhi matlamat tamat pengajian. Anda boleh memilih kursus dari senarai yang ditetapkan, berdasarkan keperluan, situasi keluarga dan objektif anda. Jika anda telah memperoleh kredit kolej pada masa lalu, transkrip anda akan dinilai. Di samping itu, Union menawarkan seminar Jalan ke Graduasi untuk pelajar dewasa.

Bagaimanakah Saya Merancang Kajian Kolej?

Kesatuan menawarkan bengkel pengajaran dan menulis untuk membantu pelajar dewasa menjadi berkenalan dengan usaha akademik. Pelajar boleh memanggil kakitangan Ijazah bersekutu apabila mereka merasa tekanan atau memerlukan nasihat akademik.

Kami juga memerlukan sesi orientasi untuk pelajar mengambil kursus dalam talian atau kelas. Ini adalah peluang anda untuk berkenalan dengan menggunakan teknologi Universiti, sumber akademik, perkhidmatan pelajar dan banyak lagi. Kami mahu anda menikmati semua manfaat pendidikan Union University .

Kurikulum

Sekolah itu mengendalikan pelajar dewasa bukan pelajar tradisional dalam program sarjana-sarjana, program sijil sarjana dan siswazah, dan inisiatif pendidikan berterusan di Universiti. Ia memberi tumpuan, juga kepada usaha pembelajaran masyarakat. The Associate of Science in Studies Profesional (ASPS) ijazah direka secara unik untuk memudahkan perkembangan gelar untuk pelajar dewasa yang mempunyai sedikit atau tidak ada kredit kolej sebelumnya. Ijazah ASPS mempunyai putaran kursus yang dibuat khusus untuk pelajar dewasa dan menawarkan kepekatan dalam: Kepimpinan Organisasi, Kepimpinan Kristian, dan Perkhidmatan Manusia (Trek Umum atau Pra-Kejururawatan). Selepas melengkapkan program Associate of Science dalam bidang Pengajian Profesional, para pelajar bersedia untuk mendaftar di salah satu darjah sarjana Persatuan Pengajian Kesatuan serta banyak gelar darjah tradisional kami. Sarjana Sains dalam Kepimpinan Organisasi (BSOL) adalah program penyelesaian ijazah yang direka untuk memenuhi keperluan orang dewasa yang bekerja. Program ini adalah untuk orang dewasa yang mempunyai ijazah bersekutu atau sekurang-kurangnya 60 jam kredit kolej yang diperolehi, dan putaran kelas membenarkan penyelesaian gelar dalam masa kurang dari 18 bulan. Utama BSOL boleh diselesaikan dengan tumpuan dalam salah satu daripada tujuh bidang: Pengurusan Organisasi, Pengurusan Kesihatan, Kepimpinan Gereja, Pengurusan Projek, Pentadbiran Keadilan Jenayah, Teknologi Maklumat, atau Pengurusan Pembuatan dan Industri. Walau bagaimanapun, pelajar yang memenuhi kriteria kemasukan tidak dapat masuk ke kampus untuk kelas, kini mempunyai pilihan untuk menyelesaikan BSOL major dalam talian sepenuhnya. Semak dengan Sekolah Pengajian Dewasa dan Profesional untuk maklumat lanjut.

Kemasukan Program

Program Associate of Science in Professional Studies (ASPS) program menerima pelajar dewasa yang berkelayakan yang mempunyai kredit kuliah yang sedikit atau tidak. Matlamat ASPS adalah untuk menyediakan program sengaja dan individu untuk memasukkan nasihat akademik dan pemilihan kursus untuk membantu pelajar-pelajar dewasa dalam peralihan mereka ke dalam kehidupan akademik, dan memupuk kekuatan dan pencapaian mereka untuk membantu mereka melengkapkan ijazah dari Union University . Pelajar yang dimasukkan ke Program ASPS atau BSOL mestilah berusia 24 tahun ke atas. Sebelum kemasukan, pelajar mesti mengemukakan permohonan untuk yuran kemasukan dan pemprosesan; Diploma Sekolah Tinggi atau GED / HiSET atau kesetaraan; transkrip dari semua institusi pengajian tinggi yang dihadiri; rekod imunisasi, pernyataan rasional tertulis yang menggambarkan keinginan untuk menghadiri Union University ; dan dua surat cadangan mengenai borang yang disediakan. Sebagai tambahan kepada keperluan kemasukan Universiti, pemohon BSOL mesti menyediakan transkrip rasmi yang mendokumentasikan penyiapan minimum 60 jam semester kredit kolej yang boleh diterima termasuk ENG 111 dan 18 jam tambahan yang diguna pakai untuk Core Umum. Semua kerja kursus yang dicuba mesti mendokumenkan IPK kumulatif 2.0 atau lebih tinggi.

Ujian dan Kredit untuk Pembelajaran Terdahulu

Kredit untuk Pembelajaran Terdahulu (CPL) boleh diberikan untuk pembelajaran pengalaman menggunakan dokumentasi gaya portfolio pembelajaran. Pelajar mesti diterima sepenuhnya dan didaftarkan dalam Program BSOL sebelum menyerahkan portfolio. Semak dengan Pengarah CPL untuk permohonan dan butiran lengkap. Union University mengambil bahagian dalam beberapa kredit melalui program peperiksaan berikutan garis panduan Majlis untuk Orang Dewasa dan Pembelajaran Luar Biasa (CAEL) dan Majlis Pendidikan Amerika (ACE). Maksimum 32 jam semester dengan peperiksaan dan maksimum 28 jam CPL boleh digunakan untuk gelar BSOL. Lihat bahagian "Kemasukan" Katalog untuk mendapatkan maklumat tambahan. Union University penghargaan kepada pendidikan tajaan bukan kolej mengikut garis panduan ACE dan CAEL. Transkripsi kredit ini tersedia untuk pelajar-pelajar matrikulasi. Ia termasuk kredit untuk pengalaman pembelajaran di semua cabang tentera dan melalui program pendidikan industri yang mengambil bahagian.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh Union University »

Tarikh Akhir Kemaskini Og 14, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Sep 2019
Duration
Sambilan
Price
295 USD
setiap jam kredit
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date