Associate of Science dalam Keadilan Jenayah

Umum

Penerangan Program

Program keadilan jenayah dalam talian Reinhardt University memberikan anda fleksibiliti dan peluang untuk menyelesaikan pengajian anda bila-bila masa, di mana sahaja.

Pelajar baru diterima masuk ke dalam Associate of Science dalam program Keadilan Jenayah setiap lapan minggu. Setiap Kejatuhan dan Semester Spring terdiri daripada enam belas minggu dan dibahagikan kepada dua sesi lapan minggu. Semester musim panas adalah 14 minggu dan dibahagikan kepada dua sesi tujuh minggu. Pelajar akan mengambil dua kelas setiap sesi untuk empat kelas (kredit 12 semester) setiap semester.

Program Gelar ACJ 60-Jam boleh disiapkan dalam masa lima semester yang mengambil 12 jam kredit setiap semester. Sehingga 30 jam pemindahan kredit semester boleh digunakan untuk program ijazah ini. Kursus akan diajar 100% secara dalam talian.

CRJ 201 diperlukan pada semester pertama pendaftaran dan mesti diselesaikan dengan gred "C" atau lebih baik untuk tetap mendaftar dalam program ini.

Buku teks untuk beberapa kelas akan dimasukkan dalam kos tuisyen dan akan tersedia kepada pelajar dalam format e-book. Sesetengah kursus memerlukan pelajar untuk membeli buku teks dan / atau perisian. Dalam kes ini, pelajar boleh memesan buku dalam talian melalui Kedai Buku Reinhardt University.

Associate of Science dalam Keperluan Keadilan Pidana

Kursus yang Diperlukan Utama:

 • CRJ 201 Seminar Pembelajaran Online *
 • Bukti dan Prosedur Jenayah CRJ 300
 • CRJ 310 Kaedah Penyelidikan Keadilan Jenayah
 • CRJ 320 Survey Penguatkuasaan Undang-undang Amerika
 • CRJ 330 Penyiasatan Pemikiran dan Amalan Pembetulan
 • CRJ 340 Isu Etika dalam Keadilan Jenayah

* Kursus yang diperlukan - mesti diambil dalam semester pertama pendaftaran

Peluang kerjaya

Peluang dalam bidang Keadilan Jenayah adalah luas dan luas dari tempatan, negeri, dan persekutuan bahkan peluang antarabangsa.

Program Rejim Jenayah dalam talian Reinhardt dirancang untuk menyediakan pelajar kejayaan. Program ini disediakan untuk menyediakan pelajar untuk kemasukan dan kemajuan dalam pelbagai bidang kerjaya termasuk:

 • Pembetulan
 • Mahkamah
 • Penguatkuasaan undang-undang
 • Percubaan dan Parol
 • Keselamatan

Program-program dalam talian di Reinhardt direka untuk membantu para pelajar yang sedang membina kerjaya dalam Keadilan Jenayah, bukan mereka yang mencari kerja.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Reinhardt University offers adult students the flexibility to earn a degree from a fully accredited College that has the highest accreditation standards. Courses are taught by distinguished profession ... Baca lebih lanjut

Reinhardt University offers adult students the flexibility to earn a degree from a fully accredited College that has the highest accreditation standards. Courses are taught by distinguished professionals who have real-world experience in their fields of expertise and are committed to your education and success. Baca Ringkas