Kerjaya teknologi maklumat dengan cepat berkembang, dan anda tidak mahu melepaskan peluang untuk memperolehi Sistem Maklumat Komputer Komputer anda - Rangkaian dari Bryan University . Dengan rakan sebaya ijazah teknologi maklumat dari Bryan University , anda boleh mempelajari apa yang anda perlu tahu untuk maju secara profesional dan mencipta asas latihan yang mantap untuk kerjaya IT masa depan anda.

Di kampus atau dalam talian Associate of Applied Science ijazah dalam Sistem Maklumat Komputer-Rangkaian dari Bryan University akan memberi anda pelbagai kemahiran yang anda perlukan untuk berjaya. Dengan kursus IT dari skrip rangkaian kepada pengurusan teknologi maklumat, anda akan bersedia untuk mencari laluan yang sesuai untuk anda - dan dapatkan hak untuk bekerja. Pengajar kami mempunyai pengalaman pertama dan menawarkan pandangan berharga dan strategi praktikal yang direka untuk membantu anda berjaya.

Di Bryan University , anda tidak perlu menghabiskan empat tahun untuk mendapatkan ijazah IT anda. Anda belajar apa yang anda perlu tahu untuk memasuki tenaga kerja dan berkembang dalam kerjaya anda.

Sorotan Program

  • 70 minggu; 7 Kuarters dalam Panjang
  • IT 150 - Pentadbiran Server Microsoft
  • CN 211 - Keselamatan Rangkaian
  • CN 270 - Infrastruktur Aplikasi Microsoft

Masa Depan untuk Mencari Ke Hadapan

Sama ada anda ingin menjadi pakar rangkaian untuk sebuah syarikat besar atau pengurus pangkalan data untuk organisasi bukan keuntungan, Bryan University Associate of Applied Science dari Bryan University dalam Sistem Maklumat Komputer-Rangkaian boleh menyediakan anda untuk masa depan yang cerah dalam bidang teknologi maklumat .

"Pengalaman dari Bryan University diasingkan daripada kaedah dan pengajaran yang paling tradisional. Perhatian dan kesabaran para guru memberikan anda tidak berbelah bahagi. " Ryan Bayless, Sistem Maklumat Komputer - Lulusan Rangkaian

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Bryan University »

Tarikh Akhir Kemaskini Julai 25, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
70 
Sambilan
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Bryan University - Information Technology

Bryan University - Hear What Our Students Say

Complete your degree 100% Online at Bryan University