Read the Official Description

Apakah objektif kursus ini?

Status PRINCE2® Pengamal adalah salah satu yang banyak organisasi anggap sebagai keperluan minimum untuk sesiapa sahaja yang sedang mencari untuk mengetuai projek atau terlibat dalam satu pasukan projek di peringkat yang kanan. Bukan sahaja organisasi mendapat manfaat daripada projek-projek yang dikawal dan diuruskan dengan standard ini, tetapi individu yang memiliki kelayakan dan memahami PRINCE2® sebagai metodologi boleh melaksanakan teori-teori dan proses untuk mempunyai kerjaya yang lebih berjaya.

  • Yayasan PRINCE2®

Peringkat pertama PRINCE2® Kelayakan; tujuannya adalah untuk memastikan calon yang mempunyai pengetahuan yang pasti sebanyak teori dan proses yang menyumbang kepada metodologi PRINCE2® itu. Pelajar akan mempelajari prinsip-prinsip umum, pengetahuan asas tujuh tema dan proses serta terma-terma dan frasa.

  • PRINCE2® Pengamal

Peringkat kedua PRINCE2® Kelayakan. Dengan lulus peringkat kedua dan yang terakhir dalam PRINCE2® Kelayakan, calon akan dapat memahami sebab di sebalik PRINCE2® dan melaksanakannya dalam mana-mana persekitaran projek. Pelajar akan belajar bagaimana untuk melaksanakan prinsip-prinsip, tema dan proses belajar di peringkat Asasi dalam mana-mana persekitaran projek dalam mana-mana industri, serta pengetahuan menyeluruh metodologi PRINCE2® itu.

Siapakah yang dimaksudkan untuk?

Dengan Yayasan PRINCE2®, pelajar akan dapat menjadi ahli pasukan projek, sokongan projek atau pengurus produk. Orang ramai yang mempunyai status Pengamal akan dapat menggunakan tajuk "PRINCE2® Pengamal" selepas nama mereka dan mengambil peranan seperti pengurus projek, pengurus pasukan dan penganalisis projek.

KEPERLUAN

Kursus ini tidak mempunyai pra-syarat tetapi untuk duduk pelajar peperiksaan Pengamal hendaklah lulus peperiksaan Foundation mereka.

Apa menandakan kursus ini selain?

Dengan pakej lengkap ini, anda akan dapat untuk pergi terus ke dalam apa-apa peranan pengurusan projek dan menjana pendapatan sehingga £ 54.000.

Sumber: PayScale

Apa yang berlaku selepas meminta maklumat?

Sebaik sahaja anda telah bertanya anda akan dihubungi oleh salah seorang pakar kerjaya penasihat kami yang akan dapat menyediakan anda dengan apa-apa maklumat lanjut yang anda perlukan.

Program taught in:
English

See 173 more programs offered by E-Careers »

This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
Sambilan
Price
565 GBP
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date