Anugerah Prinsip Pemasaran

Umum

Penerangan Program

Young man pointing at Marketing Plan concept over a tablet computer

Gambaran Keseluruhan Kursus:

Kursus dalam talian 12 minggu ini direka untuk peserta yang ingin meningkatkan pengetahuan mereka dan mengembangkan kemahiran profesional mereka dalam asas pemasaran, pengurusan pemasaran, teknik jualan dan pengurusan jualan. Komponen pemasaran untuk kursus pendek ini termasuk topik seperti konsep pemasaran, pemasaran dan hubungan perniagaan, mencipta pelan pemasaran, penjenamaan, tingkah laku pengguna, pemasaran digital, pemasaran strategik, perkhidmatan, pengiklanan dan penyelidikan pemasaran. Komponen jualan program termasuk topik mengenai kemahiran menjual, seni persuasi, kitaran jualan, pengurusan jualan, ramalan jualan dan kemahiran perundingan.

Kursus sijil ini terdiri daripada 20 modul, yang masing-masing terdiri daripada pelbagai objek pembelajaran termasuk: -

 • Penyampaian audiovisual
 • Pembentangan PDF untuk mengiringi persembahan audiovisual
 • Soalan-soalan yang kerap ditanya dengan rujukan
 • Soalan Ujian Penilaian Sendiri
 • Bahan kursus tambahan seperti senarai bacaan, artikel atau kajian kes

Di samping unsur-unsur pembelajaran diri kursus, akan diadakan sesi tutorial / bengkel video interaktif setiap minggu. Akan ada pemberitahuan tarikh dan masa yang tepat melalui sistem yang membolehkan para peserta menempah penyertaan mereka dalam tutorial / bengkel tertentu yang mereka berminat.

Secara umum, setiap modul melibatkan satu jam persembahan audio-visual dan tiga jam lagi masa belajar untuk mengikuti dan menyiapkan bahan kursus yang berkaitan termasuk soalan-soalan Lazim, pembacaan tambahan, sumbangan forum dan ujian penilaian diri.

Kursus ini disifatkan oleh Suruhanjaya Tinggi Pendidikan Tinggi dan Lanjut di Malta untuk menjadi sama dengan Majlis Kelayakan Malta di bawah Kerangka Kelayakan Eropah. Kesetaraan kursus ialah 4 kredit di Tahap 5 (peringkat Sarjana) yang diterjemahkan dalam 100 jam pengajian; termasuk jam hubungan dan belajar kendiri. Akreditasi kursus ini memberikan jaminan kualiti dan pengiktirafan kursus dalam EU.

Hasil pembelajaran:

Anugerah ini dalam Prinsip Pemasaran dan Penjualan bertujuan untuk membantu para peserta dengan aspek 'bagaimana' aspek perancangan pemasaran, membolehkan para peserta mengembangkan 'pemasaran dan profesional penjualan'. Tumpuan bergerak dari segi teori pemasaran dan jualan ke arah banyak kemahiran yang diperlukan untuk mengurus fungsi itu sendiri - termasuk unsur-unsur yang terdiri daripada campuran pemasaran, bersama dengan bidang pakar seperti mengintegrasikan media sosial.

Sasaran Kursus:

Kursus interaktif dalam talian ini direka terutamanya sebagai kursus penyegaran bagi pengamal yang berpengalaman yang ingin membina pengetahuan dan pengalaman praktikal mereka. Ini dijalankan secara khusus untuk pelajar sarjana muda dan siswazah yang tidak mempunyai pemasaran dan / atau jualan sebagai subjek teras dalam kursus mereka. Kursus-kursus ini dengan demikian memberikan pengetahuan teoritis komprehensif, khusus dan faktual yang berdasarkan amalan-amalan terbaik industri.

Pilihan Pembelajaran yang Diadun

Tahap 7 - 90 Kredit ECTS - Sarjana dalam Keusahawanan

 • Pilihan On-line - 18 bulan
 • Pilihan Pembelajaran Bercampur - 12 bulan (pelajar yang bermastautin di Malta)
 • Tahap 1, 2, 3, atau 4 dari program boleh diambil sebagai elemen yang berdiri sendiri.
 • Pengambilan yang akan datang: Oktober 2018; Januari, April, Oktober 2019.

Tahap 6 - 60 Kredit ECTS - Anugerah Lanjutan dalam Hal Ehwal PKS

 • Pilihan On-line - 18 bulan
 • Pilihan Pembelajaran yang Diadun - 12 bulan (pelajar bermastautin di Malta)
 • Tahap 1 dan 2 boleh diambil sebagai elemen tersendiri.
 • Pengambilan yang akan datang: Januari, April, Oktober 2019.

Tahap 5 - Anugerah dalam Hal Ehwal PKS

 • Pilihan On-line - 18 bulan
 • Pilihan Pembelajaran yang Diadun - 12 bulan (pelajar bermastautin di Malta)
 • Modul individu boleh diambil sebagai elemen tersendiri.
 • Pengambilan yang akan datang: Oktober 2018; Januari, April, Oktober 2019.

Syarat kemasukan:

Seorang pemohon mesti memenuhi keperluan kemasukan umum dan keperluan khusus program untuk setiap program yang disampaikan dalam Bahasa Inggeris, bahasa pengajian dan penilaian;

 • Ujian kemahiran yang diiktiraf dalam Bahasa Inggeris yang merupakan bahasa pengajian dan penilaian - IELTS Tahap 5 atau setara untuk kursus Level 5
 • Standard akademik - tahap pendidikan minimum - tahap 4
 • Pengalaman kerja tahap yang ditetapkan oleh program ini - 2 tahun dalam kedudukan pengurusan junior / menengah.

Pelajar diberitahu mengenai status pendaftaran mereka apabila permohonan, penyerahan dokumentasi dan penyelesaian yuran. Sekiranya permohonan ditolak, pelajar berhak meminta butiran peribadi mereka dikeluarkan daripada sistem. Secara alternatif, butiran dan dokumentasi pelajar disimpan selama 2 tahun.

Malta and EU flag in front of traditional Maltese blue balcony's, with old lampost, Valletta, Malta

Tarif:

 • Kursus Tidak Sijil (Pembelajaran Sendiri) boleh didapati di Eur 399.00
 • Kursus Sijil (termasuk proses integratif dan penilaian) boleh didapati di Eur 599.00

Pelajar mengikuti Anugerah Tahap 5 dalam Prinsip Pemasaran

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Established in 2013, Advenio eAcademy is a Higher Education Institution (HEI) based in Malta, (NCFHE Licence number: 2013-FHI-0006) which caters for an international clientele of discerning educationa ... Baca lebih lanjut

Established in 2013, Advenio eAcademy is a Higher Education Institution (HEI) based in Malta, (NCFHE Licence number: 2013-FHI-0006) which caters for an international clientele of discerning educational service providers and learners. Baca Ringkas