Analis Data MSc

Umum

Penerangan Program

Gambaran Keseluruhan Kursus

Tempat kerja moden bergantung pada data, dan mereka yang mempunyai kemahiran untuk mengendalikan dan mentafsirkan data organisasi adalah permintaan tinggi. Analis Data MSc ini

Mod pembelajaran fleksibel Arden University menjadikannya lebih mudah untuk membangunkan pengendalian data anda dan kemahiran pengurusan projek bersama dengan komitmen dan tanggungjawab anda yang sedia ada. Program ini akan membantu anda mengambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya sambil membawa organisasi anda lebih dekat dengan matlamat prestasi mereka.

Semua program Arden disampaikan dengan tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran dan kejayaan kerjaya. Program ini telah dibangunkan dengan berunding dengan alumni di seluruh dunia untuk membantu anda menginspirasi dan mengurus perubahan dalam perniagaan anda, dengan tumpuan khusus terhadap pengendalian projek.

Modul Kursus

Reka Bentuk Data:

Fahami cara mendekati data dengan menjawab soalan-soalan penting mengenai hasil perniagaan yang anda inginkan, dan pilih kaedah pengumpulan data yang paling sesuai. Anda akan belajar untuk merekabentuk pendekatan penempatan dan melaksanakan instrumen dan sistem pengumpulan data untuk mencapai hasil yang berharga.

Pengendalian Data dan Membuat Keputusan:

Dengan akses kepada lebih banyak data berbanding sebelum ini, mereka yang dilengkapi untuk mengendalikan dan mentafsir data ini boleh menambah nilai sebenar ke tempat kerja. Fokus modul ini ialah mempelajari cara untuk mentafsir data, dan membuat keputusan perniagaan utama yang membentuk masa depan sesebuah organisasi.

Visualisasi Data dan Tafsiran:

Dapatkan kemahiran data penting yang memberikan perniagaan kepada kelebihan daya saing mereka dengan cara membentangkan data ini dengan cara yang secara universal dapat difahami oleh pakar dan bukan pakar.

Teknik Pengurusan Projek:

Dengan memecahkan pelbagai jenis pengurusan projek, anda akan mempelajari kaedah pepejal untuk mengawal projek dari awal hingga akhir. Modul ini merangkumi belanjawan, bagaimana menyelesaikan masalah kompleks, dan menyelaraskan kerja pasukan projek.

Pengurusan Projek:

Mengambil alih projek dengan semua model yang diperlukan, mempelajari tali kepimpinan yang berkesan, bagaimana untuk memadankan orang ke tugas, jadual, anggaran, dan membuat penilaian risiko. Anda juga akan membangunkan keupayaan untuk mengenal pasti sama ada pelaburan akan berbaloi atau tidak.

Analytics Projek:

Gunakan data untuk memacu keputusan pengurusan projek, dan mengekalkan kesihatan projek melalui keseluruhan tempohnya. Cari konteks di mana fakta dan statistik ini digunakan untuk mengukur prestasi projek, dan menjadi yakin dalam penggunaan analisis untuk memaklumkan keputusan.

Projek penyelidikan:

Projek penting ini memberi anda peluang untuk menyelidik bidang pilihan anda, berkaitan dengan tema program, dan mengembangkan kemampuan kritis anda. Anda akan membuat cadangan penyelidikan, memilih antara disertasi konvensional, atau artikel akademik dan persembahan, dan kemudian menerapkan semua pengetahuan anda dari program ini, dengan peluang untuk menghubungkan penyelidikan anda dengan keperluan kerja sebenar anda.

Perkongsian Industri

Apabila anda mendaftar dalam kursus Pengiaran Data MSc dan Pengurusan Projek , anda akan mempunyai pilihan untuk menyertai program pembangunan kemahiran perniagaan berikut:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Akademi Rangkaian Cisco
Dapatkan landasan dunia sebenar dalam kemahiran teknikal yang paling berharga hari ini. Gunakan peralatan, perisian, dan simulator yang sebenar untuk mendapatkan pengetahuan teknikal dalam sekurang-kurangnya 1 atau 2 kawasan kerja permintaan yang tinggi.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Terdapat 140 Laluan dan 520 lencana untuk dipilih, meliputi banyak aspek perniagaan, pengkomputeran dan menggunakan Salesforce sebagai alat pengurusan.

v3Sx3tYz5uBw44tS7o_dKjvrgTVS4sRf5WeD0nrLEqBewXl8dVN7BB6dvYx5jL1dYV73nK7oHIkjrppinjHjT4Led1loEHvqga_VOMc5KdTW9PS60AKHjPOPU5TPc4ySQrLSmMGC

Perkhidmatan Web Amazon
Dengan permintaan yang semakin meningkat untuk pekerja awan, AWS Educate menyediakan gerbang akademik untuk generasi IT dan profesional awan generasi akan datang

Bagaimanakah ia berfungsi?
Penyertaan dengan Rakan Industri kami sepenuhnya sukarela. Penyertaan atau keputusan anda untuk tidak mengkaji tambahan tambahan ini tidak akan memberi kesan kepada ijazah atau gred yang anda terima.

Apa Pelajar Kita Katakan

wwjw3mkveSfcp1Wheem8Uug7rvHtt7RyB-5HyrueadNDYXDZJpAZEkvJuQf_BRejbxDQxCLRNPy0FUgegwlLxOOZ5QhU3i3U0hx_u5_vMQniRvsH9v8I6IFuEhAJJQ

"Bahagian terbaik dari program ini adalah hakikat bahawa saya merasakan saya mendapat pengetahuan praktikal yang berguna ketika saya maju melalui kursus. Semakin saya belajar, semakin saya ingin belajar. Perasaan ini benar-benar memotivasi, terutamanya apabila membandingkannya dengan pengajian saya di institusi akademik lain. Kelenturan adalah satu lagi kelebihan program Arden. "Micael De Abreu Caldas,
Arden University
Belgium

Keperluan Kelayakan

Untuk layak untuk kursus ini, anda mestilah mempunyai:

  • Ijazah kepujian UK sekurang-kurangnya kelas kedua (2.2) atau setaraf.
  • Bagi pelajar yang sebelum belajar tidak diajar dalam bahasa Inggeris: IELTS 6.5 atau setaraf (tidak kurang daripada 6.0 dalam mana-mana elemen).
Bagaimana jika saya tidak mempunyai kelayakan akademik?

Kami secara positif menggalakkan dan mempertimbangkan permohonan daripada mereka yang mempunyai pengalaman pengurusan yang substansial (biasanya 5 tahun) dapat menunjukkan motivasi mereka untuk mempelajari program ini. Kami akan meminta CV dan rujukan anda untuk menyokong permohonan anda.

Bayaran

£ 9,500 (UK

Tarikh Akhir Kemaskini Oktober 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Mengenai Arden UniversityDi sini di Arden University , kami percaya bahawa semua orang di mana-mana harus mempunyai akses kepada pendidikan tinggi yang mereka patut. Sama ada anda sudah memegang ijaza... Baca lebih lanjut