Amalan Akademik Sijil Lepasan Ijazah (PGCAP)

Umum

Baca selanjutnya tentang program ini di laman web institusi

Penerangan Program

Tingkatkan amalan pengajaran anda dengan memperoleh kelayakan pascasiswazah profesional dan Fellowship yang diiktiraf di peringkat global.

Program ini dikembangkan melalui kolaborasi unik dengan Advance HE, agensi terkemuka di UK untuk memacu kecemerlangan dan mengembangkan kepemimpinan dalam pendidikan, dan dirancang untuk meningkatkan kemampuan anda untuk menyokong pembelajaran dalam pendidikan tinggi. Dengan melibatkan perspektif global mengenai praktik akademik di pengajian tinggi, anda akan mengembangkan amalan pembelajaran reflektif dan reflektif anda, seterusnya meningkatkan kemahiran mengajar anda dalam konteks antarabangsa.

pgcap

Gambaran keseluruhan

Program ini akan menyokong pemahaman anda mengenai persekitaran pembelajaran dalam talian dan Kerangka Piawaian Profesional (UKPSF). Sukatan pelajaran merangkumi teori dan aplikasi praktikalnya untuk membina kemahiran yang ada dalam pendidikan. Setiap modul akan dimulakan dengan unit 'setting the scene' untuk memberi masa dan perhatian untuk menyiasat tafsiran dan definisi topik yang akan anda terokai.

Program ini dirancang untuk dipelajari sepenuhnya dalam talian dan sambilan. Pengajaran disampaikan melalui persekitaran pembelajaran maya canggih kami, yang memberi pelajar akses kepada semua sumber yang diperlukan untuk belajar interaktif dalam talian. Di platform ini, anda akan digalakkan untuk bekerjasama dengan rakan sekelas dan membaca topik anda secara aktif melalui perpustakaan ebook dan jurnal yang lengkap.

Pembelajaran aktif adalah bahagian penting dalam struktur program dan anda akan didorong untuk menggunakan kerangka pendidikan antarabangsa untuk merancang pelajaran, menetapkan tugasan dan memilih hasil pembelajaran yang dapat digunakan dalam kandungan anda sendiri atau di ruang pengajaran global antarabangsa.

Kaedah penilaian

Penilaian dilakukan secara eksklusif melalui tugasan dalam talian dan bukannya peperiksaan Anda akan dinilai melalui pelbagai aktiviti, termasuk tugas bertulis, penyertaan forum perbincangan dan entri jurnal.

Masa depan kamu

Ini adalah program pertama seumpamanya yang menawarkan kelayakan akademik (Sijil Pascasiswazah) dan pengiktirafan profesional (FHEA) apabila berjaya diselesaikan, memberikan manfaat kerjaya yang dipercepat dan signifikan di samping perkembangan amalan anda di pendidikan tinggi. Penekanan global program ini akan sangat membantu jika anda berminat dalam pendidikan transnasional dan ingin mengembangkan kemahiran untuk bekerja dengan pelajar antarabangsa dan fakulti.

Struktur program

Anda akan diminta untuk melengkapkan 60 kredit untuk mencapai anugerah penuh.

Adakah anda mempunyai soalan mengenai program dalam talian ini? Daftar untuk menghadiri webinar yang akan datang untuk mendapat peluang untuk mendengar dari staf akademik dan penasihat kemasukan SINI .

Keperluan kemasukan

Pemohon hendaklah mempunyai:

  • Ijazah yang setaraf dengan ijazah sarjana muda Inggeris; dan
  • Kedudukan mengajar di institusi pengajian tinggi.

Pemohon mesti telah mencapai standard minimum bahasa Inggeris yang diperlukan dan diminta untuk memberikan bukti mengenai ini.

Yuran dan pembiayaan

Yuran pengajian penuh - £ 6,000 * (tahun akademik 2020/2021).

  • Yuran pengajian merangkumi semua kos: bahan pengajaran, buku teks teras, penilaian dan resit.
  • Anda akan mendapat diskaun 5% jika anda memilih untuk membayar yuran pengajian sepenuhnya di muka.
  • Anda akan ditawarkan rancangan pembayaran bulanan yang sederhana untuk menyebarkan kos pengajian anda sepanjang tempoh pengajian anda.
  • Biasiswa sehingga 15% dari yuran pengajian anda ada. Untuk maklumat lebih lanjut, hubungi pasukan kemasukan University of Liverpool Online Programmes .

* Semua yuran pengajian yang ditunjukkan adalah bersih dari sebarang cukai penjualan yang dikenakan yang perlu dibayar oleh anda di negara tempat anda tinggal. Di mana kita diminta untuk menambahkan cukai jualan pada kadar undang-undang tempatan, ini akan ditambahkan ke yuran pengajian yang ditunjukkan dan disahkan semasa proses pembayaran.

Tarikh Akhir Kemaskini Nov 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Our postgraduate programmes provide an affordable and convenient route to further your learning and progress in your career. You will receive a highly regarded qualification from a prestigious UK univ ... Baca lebih lanjut

Our postgraduate programmes provide an affordable and convenient route to further your learning and progress in your career. You will receive a highly regarded qualification from a prestigious UK university and a member of the Russell Group, a group of 24 research-led UK universities committed to maintaining the highest possible standards of research and education. Baca Ringkas