Apakah objektif kursus ini?

PRINCE2 Foundation®

PRINCE2® membolehkan pasukan projek untuk memberi tumpuan kepada pembolehubah utama (kos, jangka masa, kualiti, skop, risiko dan manfaat) yang terlibat dalam mana-mana projek dan membolehkan pengurus projek untuk menangani perancangan, delegasi, pemantauan dan kawalan projek yang menggunakan rangka kerja proses dan tema tertentu.

  • Bermula dan pengenalan kepada PRINCE2®
  • Prinsip PRINCE2®
  • Proses PRINCE2®
  • Tema-tema PRINCE2®
  • PRINCE2® Penyediaan Peperiksaan dan Teknik

IASSC Lean Six Sigma

Lean Six Sigma adalah satu konsep pengurusan moden dan gabungan dua kaedah berasingan; Lean dan Six Sigma. Lean adalah suatu kaedah yang direka untuk meningkatkan perniagaan dengan mengekalkan kualiti dan nilai tetapi dengan kerja yang kurang dan Six Sigma adalah satu sistem yang direka untuk meningkatkan kualiti output proses dengan mengenal pasti dan menghapuskan punca-punca kesilapan dengan menggunakan kaedah statistik.

  • The Tentukan fasa mentakrifkan bagaimana projek-projek yang dipilih, unsur-unsur sisa kemudiannya dikenal pasti dan item tindakan ditakrifkan.
  • Fasa Measure digunakan untuk katalog dan menganalisis proses yang sedia ada untuk menentukan yang asas operasi yang boleh digunakan untuk mengira keupayaan potensi masing-masing.
  • Fasa Kawalan kemudian membantu untuk memantau setiap perubahan yang dibuat dan merekodkan apa-apa penyelewengan daripada faedah yang diramalkan, maka bagaimana untuk tindakan ke atas keputusan.

Siapakah yang dimaksudkan untuk?

Kursus ini adalah untuk sesiapa yang sedang mencari untuk membuat satu langkah ke dalam projek atau proses pengurusan / peningkatan industri. Ia juga sesuai untuk sesiapa sahaja kini dalam industri mencari untuk diiktiraf pensijilan.

KEPERLUAN

TIADA Pra-syarat untuk kursus ini.

Apa menandakan kursus ini selain?

Pakej ini akan membantu anda untuk berfungsi sebagai anggota pasukan pengurusan projek atau proses, ia juga akan menyediakan anda dengan peluang untuk terus berkembang sebagai tahap yang lebih tinggi daripada kedua-dua kelayakan memerlukan Yayasan & Yellow Belt untuk meneruskan.

Apa yang berlaku selepas meminta maklumat?

Sebaik sahaja anda telah bertanya anda akan dihubungi oleh salah seorang pakar kerjaya penasihat kami yang akan dapat menyediakan anda dengan apa-apa maklumat lanjut yang anda perlukan.

Program diajar dalam:
English

Lihat 173 lagi program yang ditawarkan oleh E-Careers »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
12 
Sambilan
Price
595 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date