Filter
A-levels
Secara: Semua

Terbaik Online {onlinestudies-a-level:plural} dalam Pengajian Ekonomi 2019/2020

Program peringkat bertumpu untuk membina pengetahuan asas dalam subjek yang dipilih. Selalunya, jenis pengajian ini menyediakan pelajar untuk melanjutkan kursus di universiti. Pengetahuan asas yang penting ini boleh membuka peluang akademik dan profesional kepada graduan.

Apakah tahap dalam kajian ekonomi? Kursus ini biasanya menumpukan masa untuk membangun semangat untuk prinsip-prinsip ekonomi. Pelajar mungkin mempunyai peluang untuk menggunakan pemikiran kritikal dan penyelidikan untuk membangunkan pemahaman yang jelas tentang konsep ekonomi asas. Pelajar boleh mengharapkan mempelajari tentang teori dan pendekatan ekonomi dan bagaimana ia berkaitan dengan situasi ekonomi sebenar semasa. Kelas-kelas dalam program ini sering meliputi topik seperti campur tangan kerajaan, permintaan agregat, pertumbuhan ekonomi, objektif perniagaan dan pasaran buruh.

Mungkin ada pelbagai manfaat untuk menyelesaikan program dalam ekonomi.Pemikiran kritis yang dibangunkan boleh menjadi ideal dalam mengejar ahli akademik dan mencari karier. Di samping itu, memahami teori ekonomi dan struktur perniagaan membuka lebih banyak prospek akademik dan kerjaya.

Kos program A-level sebahagian besar bergantung kepada institusi yang dipilih dan kos lokasi yang berkaitan. Kursus pengajian biasanya berlangsung selama dua tahun, dan panjang pengajian individu boleh mempengaruhi kewangan secara keseluruhan. Pelajar dapat menyelesaikan beberapa kajian untuk membantu mereka merancang dengan sewajarnya.

Selepas selesai, pelajar mungkin mempunyai pelbagai peluang untuk maju ke hadapan. Walaupun ramai pelajar memilih untuk melanjutkan pengajian tinggi, yang lain mungkin memilih untuk memperoleh kedudukan peringkat kemasukan. Pelajar boleh memilih untuk meneruskan kerjaya di seluruh industri, mencari kedudukan di bank negeri dan swasta, syarikat multinasional, firma pengauditan, khidmat nasihat kewangan, komunikasi perniagaan dan syarikat insurans.Di dalam syarikat-syarikat ini, graduan mungkin mengambil pelbagai peranan sebagai akauntan, pembantu simpan buku, penasihat kewangan dan banyak lagi.

Pelbagai sekolah menawarkan tahap A dalam ekonomi, dan pilihan dalam talian boleh membantu pelajar mengakses peluang ini dengan lebih mudah.Untuk memulakan perjalanan akademik seterusnya, cari program anda di bawah dan hubungi

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengajian Ekonomi

UK Open College

Jarak ini pembelajaran Kursus tahap Maths membina kerja diliputi dalam GCSE Maths di Aras Tinggi, jadi anda perlu untuk membiasakan diri dengan semua matematik di peringk ... [+]

Jarak ini pembelajaran Kursus tahap Maths membina kerja diliputi dalam GCSE Maths di Aras Tinggi, jadi anda perlu untuk membiasakan diri dengan semua matematik di peringkat ini, dan kemahiran anda hendaklah sekurang-kurangnya sehingga GCSE Gred B standard. Jika anda tidak mempelajari matematik untuk beberapa waktu, ia akan menjadi lebih baik untuk menyegarkan kembali kemahiran anda dengan menyemak semula beberapa topik GCSE Tahap Tinggi. Salah satu cara untuk melakukan ini adalah di laman web BBC "GCSE Bitesize" yang menyediakan program semakan interaktif. Kursus ini dirancang untuk pelajar bekerja di rumah. Topik-topik yang dibentangkan dalam "ketulan" kecil dengan contoh bekerja diikuti oleh aktiviti untuk pelajar. ujian Semakan disediakan selepas setiap tiga atau empat bahagian, dan terdapat Kertas Soalan Peperiksaan pada akhir setiap modul, yang merupakan peperiksaan olok-olok, jadi anda perlu menyemak semula kandungan modul sebelum anda melakukan Kertas Soalan Peperiksaan. ... [-]

United Kingdom UK Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
700 jam
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu