close

Penapis

Lihat Hasil

Online {onlinestudies-a-level:plural} dalam Bahasa 2020

A-level adalah kursus pengajian yang membolehkan pelajar merasakan apa yang utama dalam subjek tertentu mungkin seperti. Kelas-kelas di peringkat ini umumnya menawarkan maklumat asas dalam mana-mana bidang tertentu dan sesuai untuk membantu pelajar menentukan laluan pengajian mereka yang dipilih. Apakah tahap A dalam bahasa? Subjek bahasa pada dasarnya adalah apa yang ia suka - kajian bahasa asi… Baca lebih lanjut

A-level adalah kursus pengajian yang membolehkan pelajar merasakan apa yang utama dalam subjek tertentu mungkin seperti. Kelas-kelas di peringkat ini umumnya menawarkan maklumat asas dalam mana-mana bidang tertentu dan sesuai untuk membantu pelajar menentukan laluan pengajian mereka yang dipilih.

Apakah tahap A dalam bahasa? Subjek bahasa pada dasarnya adalah apa yang ia suka - kajian bahasa asing dan biasa. Pelajar yang mengejar tahap A dalam bahasa mereka boleh mengharapkan untuk belajar bagaimana untuk mendengar, mentafsir, berbicara, membaca dan menulis dalam bahasa tertentu. Bahasa yang boleh ditawarkan termasuk bahasa Perancis, Sepanyol, Jerman, Yunani, Inggeris dan Latin, hanya untuk menamakan beberapa. Di samping mempelajari cara berkomunikasi dalam bahasa tertentu, pelajar juga boleh mengharapkan untuk mempelajari sejarah budaya tertentu. Jadi pelajar yang belajar bahasa Perancis boleh mengharapkan belajar tentang sejarah Perancis, sementara mereka yang belajar bahasa Jerman boleh belajar tentang sejarah Jerman.

Terdapat beberapa faedah untuk belajar bahasa selain dari bahasa sendiri. Sebagai contoh, individu dwibahasa dan berbilang bahasa biasanya memiliki kemahiran komunikasi yang kuat, lebih memahami orang lain dan mempunyai kemahiran tafsiran yang tepat. Dapat berkomunikasi secara berkesan dalam bahasa lain juga menunjukkan kebolehan yang lebih besar untuk pemikiran kreatif dan menyelesaikan masalah.

Berapa banyak yang boleh diharapkan untuk membayar untuk bahasa A-level berbeza-beza. Kos bergantung kepada faktor-faktor seperti mana pelajar merancang untuk menghadiri sekolah dan tempoh kursus.

Individu yang dwibahasa atau berbilang bahasa boleh menikmati beberapa peluang kerjaya yang menarik. Kerana banyak syarikat mencari individu yang boleh berkomunikasi dengan entiti asing, murid-murid asing dapat mencari pertumbuhan dan peluang di banyak industri. Kedudukan yang mungkin termasuk tetapi tidak terhad kepada pemasaran atau pengarah jualan, penerbit, profesional penjagaan kesihatan, rep farmaseutikal, diplomat asing, ahli politik dan banyak lagi.

Banyak institusi pembelajaran menawarkan kursus dalam bahasa, dengan beberapa orang dalam talian dan beberapa di luar talian. Di mana anda memilih untuk mendapatkan pendidikan anda dari semua bergantung kepada anggaran, jadual dan lokasi anda. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Bidang pengajian berkaitan
arrow_drop_up arrow_drop_down
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Distance Learning Centre
UK Online, United Kingdom

Perancis Kursus Tahap terus dari kandungan yang dilindungi pada GCSE Tahap dan bertujuan menggalakkan pengambilalihan empat kemahiran penting: mendengar, bertutur, membaca dan ... +

Perancis Kursus Tahap terus dari kandungan yang dilindungi pada GCSE Tahap dan bertujuan menggalakkan pengambilalihan empat kemahiran penting: mendengar, bertutur, membaca dan menulis dalam bahasa Perancis. Course Level A ini meliputi spesifikasi linear baru bertujuan untuk peperiksaan pada bulan Mei / 2018 Jun atau tahun kemudian. -
A-levels
Separuh masa
700 jam
English, Perancis
Online

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini

Bidang pengajian berkaitan