Filter
A-levels
Secara: Semua

Terbaik Online {onlinestudies-a-level:plural} dalam Bahasa 2019/2020

A-level adalah kursus pengajian yang membolehkan pelajar merasakan apa yang utama dalam subjek tertentu mungkin seperti. Kelas-kelas di peringkat ini umumnya menawarkan maklumat asas dalam mana-mana bidang tertentu dan sesuai untuk membantu pelajar menentukan laluan pengajian mereka yang dipilih.

Apakah tahap A dalam bahasa? Subjek bahasa pada dasarnya adalah apa yang ia suka - kajian bahasa asing dan biasa. Pelajar yang mengejar tahap A dalam bahasa mereka boleh mengharapkan untuk belajar bagaimana untuk mendengar, mentafsir, berbicara, membaca dan menulis dalam bahasa tertentu. Bahasa yang boleh ditawarkan termasuk bahasa Perancis, Sepanyol, Jerman, Yunani, Inggeris dan Latin, hanya untuk menamakan beberapa. Di samping mempelajari cara berkomunikasi dalam bahasa tertentu, pelajar juga boleh mengharapkan untuk mempelajari sejarah budaya tertentu. Jadi pelajar yang belajar bahasa Perancis boleh mengharapkan belajar tentang sejarah Perancis, sementara mereka yang belajar bahasa Jerman boleh belajar tentang sejarah Jerman.

Terdapat beberapa faedah untuk belajar bahasa selain dari bahasa sendiri. Sebagai contoh, individu dwibahasa dan berbilang bahasa biasanya memiliki kemahiran komunikasi yang kuat, lebih memahami orang lain dan mempunyai kemahiran tafsiran yang tepat. Dapat berkomunikasi secara berkesan dalam bahasa lain juga menunjukkan kebolehan yang lebih besar untuk pemikiran kreatif dan menyelesaikan masalah.

Berapa banyak yang boleh diharapkan untuk membayar untuk bahasa A-level berbeza-beza. Kos bergantung kepada faktor-faktor seperti mana pelajar merancang untuk menghadiri sekolah dan tempoh kursus.

Individu yang dwibahasa atau berbilang bahasa boleh menikmati beberapa peluang kerjaya yang menarik. Kerana banyak syarikat mencari individu yang boleh berkomunikasi dengan entiti asing, murid-murid asing dapat mencari pertumbuhan dan peluang di banyak industri. Kedudukan yang mungkin termasuk tetapi tidak terhad kepada pemasaran atau pengarah jualan, penerbit, profesional penjagaan kesihatan, rep farmaseutikal, diplomat asing, ahli politik dan banyak lagi.

Banyak institusi pembelajaran menawarkan kursus dalam bahasa, dengan beberapa orang dalam talian dan beberapa di luar talian. Di mana anda memilih untuk mendapatkan pendidikan anda dari semua bergantung kepada anggaran, jadual dan lokasi anda. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Bahasa

Distance Learning Centre

Perancis Kursus Tahap terus dari kandungan yang dilindungi pada GCSE Tahap dan bertujuan menggalakkan pengambilalihan empat kemahiran penting: mendengar, bertutur, membac ... [+]

Perancis Kursus Tahap terus dari kandungan yang dilindungi pada GCSE Tahap dan bertujuan menggalakkan pengambilalihan empat kemahiran penting: mendengar, bertutur, membaca dan menulis dalam bahasa Perancis.

Course Level A ini meliputi spesifikasi linear baru bertujuan untuk peperiksaan pada bulan Mei / 2018 Jun atau tahun kemudian.

Kursus ini merangkumi mengikuti 8 unit:

Unit 1: L'evolusi de la société française Unit 2: La budaya politique et artistique dans le monde français Unit 3: Sastera pilihan: Albert Camus: L'étranger Unit 4: AS Mendengar, Membaca dan Terjemahan Unit 5: L'lmmigration et la Société multiculturelle française Unit 6: L'Pekerjaan et la Résistance Unit 7: pilihan Kesusasteraan: Jean-Paul Sartre: Les sesalur jualan Unit 8: Persediaan untuk Peperiksaan A-level ... [-]
United Kingdom UK Online
Pendaftaran Terbuka
English,Perancis
Sambilan
700 jam
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu