Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai dalam talian 1-year EMBA Program dalam Melbourne, Australia 2023/2024

1 dalam talian 1-year EMBA Program dalam Melbourne, Australia 2023/2024

Gambaran keseluruhan

Victoria mempunyai lapan universiti dan pelbagai institusi kerajaan yang dikendalikan yang memudahkan pendidikan teknikal dan lagi. Di samping itu, terdapat Perpustakaan Negeri yang baik untuk penyelidik menjalankan pendidikan tinggi di kawasan itu.

Australia mempunyai pendidikan yang lebih tinggi subsidi untuk pelajar yang mengikuti program ijazah sarjana muda. Mereka juga memberikan pinjaman dan geran untuk pelajar pasca siswazah. Pengajian tinggi bermula di peringkat ijazah sarjana muda untuk ijazah kedoktoran yang ditawarkan dalam mana-mana bidang pengajian.

Profesional yang sibuk yang ingin beralih ke bidang yang berbeza dalam pentadbiran perniagaan boleh mempertimbangkan EMBA 1 tahun. Program tuan ini membina pengalaman akademik dan tempat kerja sebelumnya supaya pelajar dapat memajukan kerjaya mereka.

Baca lagi

Penapis

  • 1-year EMBA
  • Australia
  • Melbourne
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat Pengajian Ekonomi Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemahiran Hidup Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan Kewartawanan dan Komunikasi Massa
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian